Selasa, 17 Oktober 2017

Update?

Ini adalah entri pertama untuk tahun 2017.

Peh gila babi.

Sebenarnya sebelum aku decide untuk tulis entri ni aku agak terkilan dengan tindakan aku yang mana aku dah delete banyak entri-entri lama atas sebab segan bila baca tulisan sendiri. Entri-entri yang ada ni pun aku segan nak baca balik tapi itulah bila baca terubat rindu dengan diri sendiri. Boleh tahan naif dan syok sendiri juga aku dulu ya?

Ok isu utama dekat sini aku saja je nak show off yang aku update blog pakai iphone. Peh gila babi kan? Gila babi powerrrr.


Sent from my iPhone

Khamis, 9 Jun 2016

Berita Tergempar??1!

Salam Ramadan. Lol its been years since the last time gua menulis diruangan ini. Gua tertanya-tanya ada lagi ke followers or silent reader baca blog gua ni?! Kalau masih ada alhamdulillah semoga pengisian dalam blog ini dapat memberikan faedah kepada lu orang. Kahkah. Okay gua ada berita tergempar nak sampaikan.. iaitu gua ada jual tons of perfumes yang mana gua boleh khabar harganya BERPATUTAN dan stock yang gua jual adalah ORIGINAL TESTER. Bunyi macam menarik bukan?! Brands apa lu orang nak insyaAllah gua ada jual. Brands Dunhill, Giorgio Armani, Chanel, Hugo Boss, DKNY, Bvlgari, Lancome, Lacoste, Paco Rabanne, Aramis, Carolina, Christian Dior, CK, Dolce & Gabbana and so much on! Kalau lu orang nak tengok catalog boleh singgah ke instagramnya iaitu instagram.com/deandra.perfume atau boleh cari diruangan search kata kunci DEANDRA PERFUME.

Yang best pasal post ni gua takde double check pun so kalau ada typo or tersilap ejaan maafkan gua ok! Selamat berpuasa woi!

Selasa, 22 Oktober 2013

PUNDEK




















Bila aku baca semua entri-entri lama aku, entah kenapa aku rasa macam....















































Pundek.