Ahad, Mac 14

PERMULAAN

Ehem ehem. Pertamanya gua mulakan dengan taipan Assalamualaikum. Tepat pada hari ahad pada pukul 5.18 petang blog ini gua publishkan untuk semua kawan kawan yang membaca. Yang sedang menggeledah blog gua. Tahniah gua ucapkan. Kakakaka!


8 ulasan:

cik bunbun berkata...

poyo gile nyahhh oii! miahahahahaha!!

tpi unik header tuh. haha. nampk sgt ko rindu diorg kan??

aku da follow da. selamat dtg ke dunia blogging ni. update selalu aku nak bace.gagaga:D

encik tikus berkata...

yupp memang aku rindu diorang dohh.haaiisshh,
btw,thanx n insyaALLAH aku akan slalu update.
haha :)

Monkey D. Lutfi berkata...

poyo la ko, folo blog ak gak, kalau x reti, carik dlm post2 lame ak, ad ak aja cane nk folo blog scare manual, ko kan beginner, kne blaja dr yg pro, haha

btw, ad sorg member ak ni, pmpn, gune background same cam ko, tlg ah seda, ni background pmpn.. aduh

gi sini, carik background cantik sket

www.deluxetemplates.net

xreti pape ty ak..

encik tikus berkata...

lutfie py cmmnt mcm siott.aky taw aku beginner en,bukan mcm kau pro
=.='

Monkey D. Lutfi berkata...

haha lek ah farith, ad pape ty ah, no hal, ak bantu.. huhu

encik tikus berkata...

haha taw kau cuak :D

Monkey D. Lutfi berkata...

cuak taik kucing ko ah, hahha

kim heeruul berkata...

mcm nie kerw?