Ahad, Disember 12

OLD TOWN

Kelihatan Amarul sedang busy menekan perutnya supaya taik taiknya keluar sehabis habisnya. Kaedah meneran yang Mak Timah ajarkan tidak memberi kesan langsung terhadap perut Amarul. Dia mengetap bibirnya tanda kesakitan yang teramat sangat, seperti sakit senggugut gamaknya.


Pehh pedih tue ...


Troot ... troot ...


Tiba tiba handset milik Amarul vibrate, segera dia keluar dari tandas tanpa membilas bontotnya dahulu. Setelah dia mencapai kelihatan satu mesej terpapar di skrin handset miliknya.


************

Sayang
12-Dec-2010  10.30


Bie dating jum ! I tunggu dekat Old Town pukul 10:45 okey ? Bye ! =p




Option        Reply        Back


************


Amarul termenung sejenak. Beliau keliru yang mana harus di utamakan samada perut beliau atau girlpren nya Sofea. Beberapa ketika Amarul menggenggam handsetnya hingga berbekas dan membuat keputusan untuk berjumpa dengan girpren beliau !



Sofea


Bontotnya di bilas ala kadar tanpa sabun kerna ingin mengejar masa agar dia tidak di cop lembap oleh Sofea. Satu sikap yang harus di contohi oleh kaum lelaki di Malaysia ...


Dengan berbekalkan Evo X 8 yang baru di belinya semalam, Amarul segera memacu laju keretanya menuju ke Old Town. Sesampainya di sana Amarul terlihat satu meja kosong lalu dia segera duduk di situ ...


Dalam beberapa minit datang pelayan lelaki ke arahnya ...


"Bro nak minum ape ?"


"Bagi saya Kopi Kaw kurang manis yea"


"Makan bang ?"


"Ayam kepsi satu dengan wejes 5 biji"


"Okey set bro" - lalu pelayan itu pergi meninggalkan Amarul keseorangan






************


Jarum di jam sudah menunjukkan 12:45 pm. Ini menunjukkan sudah dua jam Amarul duduk menunggu Sofea keseorangan di Old Town. Lagi satu sifat yang harus di contohi oleh kaum lelaki di Malaysia. 


Troot ... troot ...


Satu mesej terpapar di handset Amarul ...


************


Sayang
12-Dec-2010  12:46


Sorry bie ! Baru i teringat nak mesej, actually i terpaksa cancel lah sebab member i ajak pergi tengok wayang dekat The Curve. Heeeee =D




Option        Reply        Back


************


...........


"Naseb boek lah ekau girlpren aku. Hadoi~"




P/s : Kepada kaum perempuan, anda janganlah berperangai jelik macam nie. Kesian laa dekat boypren ang tue ... keh keh keh

52 ulasan:

dylli berkata...

ehemm..
kesian amarul.
eh.
anuar.
mana satu?
HAAHAHAH..

adrinaqamarina berkata...

haha.

sabar nye la bf cenggini.

Hadi berkata...

mne satu ni anuar ke amarul atau amarul anuar ? heee :D

cik ciput berkata...

encik tikus, nama hero amaral ke anuar?hehe

**'untung' dapat awek mcm tu ye..cuuunnn

alexa yussida berkata...

homaigosshh~
haha..kalo tgu lama2 tp still dtg xpe gak..kansel last minute cmtu~~mmg cari nahas la..huhu

UnicBoyz berkata...

lol

wannurfazrini berkata...

wahaha menyirap je ni!

kechixx berkata...

nasib baik saya tak serupa macam gelpren itu..:)

the Dream Chaser berkata...

namanya amirul anuar kottt..;p
mmg bole gile awek cmnih..

hiro berkata...

keh2..biebie jgn nakal.

Efa Manaf berkata...

HAHAH, salute sebab ending dy bukan cercaan Amarul, jelas di sini Amarul boipren yg baik.

beloglala~ berkata...

baek bilas bersihbersih weh:) hahaha !

intanurulfateha berkata...

x de boipren! :P

Afiefah Safieni berkata...

boleh mengamuk ni.!!!!!

Cik Akma berkata...

weh gila ah awek. plan ajak dating tp cancel. wakakkkakak

Ery Farieha berkata...

lor
dia ajak dia lupa ke?
mmg sadis!

zati-zt berkata...

sian..
sadis gle..
haha
~nyway,long time no see mr.tikus..
:D

maCy berkata...

sape suro pilih pompuan cmtu? haha

cikCEPET berkata...

ahahahaa!

nuyuin berkata...

encik tikus dah xder idea ke memang dah xde idea.?huhuhu

Encik Tikus berkata...

ape maksud ang nuyuin ?

Nia berkata...

eh,..ni kisah benar ke nih? haha,..sian bfr dia tuh.

shada wentz berkata...

haha. cobaan! XD

Jeely jelly berkata...

nie kisah benar ke x bape benar ? haha... ape2 pun.. kesian dye.. haha !

efa berkata...

adess bgtaw last minute hoho...bf yang penyabar...salute..miahaha :)

hanisah berkata...

haha..sabaw jelahh..BW sini jnguk en tikus!jom jenguk page sy=)

lea berkata...

hoho. keciannya..

Zulfahmi Abidin berkata...

huhuhu.ape sangat la berbanding kasih sayang di curahkan tuh.^_^

Terkini: Berite sensasi jam pukul berape tah aku tak ingat | Result aku dah keluar. Kenape ade subject FB-zik pulak nie | Lepak Mamak

azlin hashim berkata...

cite betul ke nih? adoyai kesian betul...

SALAM ZIARAH SAHABAT, KALAU BERMINAT UTK TAHU RAHSIA BUAT DUIT 1000 SEHARI KLIK DI SINI K..

KERJA SAMBILAN HANYA DI RUMAH
http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

Bert berkata...

ni luahan perasaan ke ni?? haha

tia berkata...

hoi! mmg mntak break btol pmpn tuh!

Syida Shukor berkata...

kah kah tak boleh blah betul :P

HonEyBuNNy berkata...

oh tidak...bkn dr golongan awek cm tu..hahahha

ChipCoklat berkata...

hahaha....aduyai..x thn..dah la terpaksa mengorbankan kebestan untuk melepas demi.awek..last2..cancel..aduyai..kalo aku la...hehehe

LET'S PAYBACK!!!!


www.chipzine.co.cc

Hanisah Safian berkata...

kalo aku jadi mirol tuh,clash teros! HHAHAHAHA XD

Anna Da Lady berkata...

nak juga bagi pesanan lawan balik p/s Encik tikus di bawah: kepada kaum lelaki, anda janganla berperangai jelik mcm nie. BAsuh elok2 la lepas buang air besar :)..kang, nnti GF bau pelik, tergadah2 nak menjwabnya :)...

Encik Tikus berkata...

WOI KORANG ~ NIE BUKAN AKU AHH. CERITA OLOK OLOK. AMEK PENGAJARAN DARI SITU JEA, KEH KEH

FarhanaFabulous berkata...

sabau je la dpt gelpren macam tu. kesian boipren die..T___T

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

nak kena;lah sbr dengan tingkah laku mcmtu..lol;D

tp mmg tak bgus lah last minute cancel kn kn kn? nice story then!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

xpenah k0t wat camni :P

Sesumpah berkata...

jgn sbb muka cun taknak hargai bf


(:

MY HEART berkata...

Bagus juga ada boipren yang penyabar camni kan... ^_^

just me..ummi berkata...

kesimpulannya- basuh la bontot dengan sepenuh hati supaya tak menyesal di kemudian hari... hehehe

conTIANG berkata...

saya orang baru..sila tunjuk ajar..

Linglung berkata...

ini kisah benar atau sekadar kiasan? gila sadis...kah kah kah!

lagenda budak hitam berkata...

hahaha. bagi kentut je sebijik.

lagenda budak hitam berkata...

oh. saya kasi keju kat awak (click nuffnang)

Cheno berkata...

evo X 8 tuu ape?haha
elehhh lelaki pun samee!

six.september =_= berkata...

kalau aku terus mintak cerai

Kamal Effendi berkata...

klaka se ekau. syabas!

Cik Su berkata...

haha.. memang kecian.. last minit bagi tau.. last minit gak cancel..

Clarky Afif berkata...

aku tade bofren