Jumaat, Disember 10

WHATEVER !

Kelihatan Amarul sedang duduk lepak di beranda kondominiumnya. Lagaknya seperti orang muda yang kepenatan. Kelihatan juga beliau sedang memikirkan sesuatu yang agak merisaukan, garis garis halus di dahi menampakkan lagi level masalah yang sedang di hadapi Amarul. Lalu Amarul segera menghirup teh Lipton di atas meja dengan harapan dapat mengurangkan tekanan dan masalah yang di hadapinya.


Dan tak semena mena handsetnya berdering dan bergetar ....


Troot.. troot...


Kelihatan satu mesej di skrin handset 3310 milik Amarul...


********

Baby                                                                                
10-Dec-2010 21:42                                                            

Hai bie ! Tengah buat ape ? Teman i boleh ? Boring lahh...




Option        Reply        Back

********


Amarul tersenyum... Lalu berlaku lah pembalasan mesej antara mereka...



Bie : Takde buat ape, juz duk relax dekat balkoni jea... Baby ?


Baby : Ooooo, baby tengah bosan lah... Mama dengan papa pergi bercuti dekat obersea... Baby sorang jea dekat rumah nie...


Bie : Sian baby bie nie... Hehek... Okey malam nie bie jemput baby dekat rumah... Kita pergi shopping nak ?


Baby : Hehe, boleh boleh nanti pukul 8 malam bie datang ehh... Sayang bie... =p Kita shopping dekat The Curve ekk ?


Bie : Alaaaaa, bie ingat nak bawak baby dekat Suria Klcc... Sane banyak barang loaded loaded...


Baby : Taknak laaa... Kan minggu lepas dah pergi... Baby nak tengok wayang sekali... Lagipun ramai member baby kate The Curve best...


Bie : Alaaaaa... The Curve lain kali laaa ek ? Minggu lepas bie tak puas laaa shopping dekat Suria Klcc tue... Lagipun barang yang bie nak beli pun ada dekat Suria Klcc jea...


Baby : Fine ahh... Kita pergi Suria Klcc lahh ! :'(    (dah mula tacing)


Bie : Marah kea ? Nanti next week kita pergi lah The Curve ekk ? Bie janji ! =D


Baby : Whateva ! Huh ! :(


Bie : .......



Gua tak suka dengan mimik dan gaya macam tue.. Macam nak makan penyepak.. -,-




P/s : Pehhh rindu sama ini blog !

44 ulasan:

kim heeruul berkata...

sape girl kat gmbar tu?

syAzAnA berkata...

wateva! grr

yott berkata...

dia nak manja2 kot..hehe

dylli berkata...

APAKAH?

vampire's lovex berkata...

ikot suda..wahaha

maCy berkata...

lupe da na komen pe.

zarith berkata...

ingatkan dah nak jadi kes klcc tuh :p

Miss Lemon berkata...

whateva jg la!
huh!
lol!

Frhana :) berkata...

Tak suka doh orang yg suka cakap macam tu. "Whatever!" Nak-nak yg sengaja buat gedik tu.

Ter-emo pulak kat sini.

Sachi Asukai berkata...

ahahhaa...watever..

WZulhilmi berkata...

Huh??!

Kiera Shakiera berkata...

mmg dah pernah wat blog cam ni ke??
nape kate rindu blog ni?

Kiera Shakiera berkata...

mmg dah pernah wat blog cam ni ke??
nape kate rindu blog ni?

SHAFIQA AZIMA berkata...

Haha. Poyo je buat entry pasal gf kawan. Cool -__-

NuR 'aQiLaH berkata...

oh bie+baby=??

lalala

;p

rainbowskittle berkata...

baby tak kira ! nak the curve jugak !
whateverr~

Syida Shukor berkata...

haha benci gila kot pompuan buat muka macam tu .

siti fatimah berkata...

haha putus jek laaaa haha ;)

Cik Su berkata...

haha.. pergi dua tempat sekali la senang.. hehe

UnicBoyz berkata...

no komen....

an nur berkata...

aahh,, xkire! nak the curve jugak!! nak jugakkkk!!

*gedix gile!

NAJ HEBAT berkata...

bie... ooo bie...


tu lu ke bro?


haks~

ARC™ berkata...

kalau ni dialog ko haruslah direjam dgn batu beramai2. benci doh haha

zarifahmr berkata...

cakap depan aku memang mintak sepak laju laju

btw, lama tak jenguk encik tikus. mana pegi? ;)

ENCIK TIKUS berkata...

AKU CAKAP RINDU BUKAN SEBAB ADA BLOG LAIN TAPI SEBAB RINDU AHH. KAH KAH AYAT KELING.


LAGI SATU LATELY NIE AGAK BUSY DAN MOOD PUN SEMAKIN DOWN DOE. DEM~

Hanisah Safian berkata...

setuju!! poyo habes kalau minah minah sengal buat macam tuh!

*sepak laju laju! :P

Umie Nadhirah berkata...

Nak kena siku Bie tu..grrrr..ahh.gedikkk~!

syeraRAWRR berkata...

huahuahua xD

Nur berkata...

wateva~!hahahha

Nadia berkata...

say whatever mcm dlm gmba tu. hehe.

little ain berkata...

i used to pull that kinda face too sometimes. u know, when someone or something annoys me. hehe :)

thanks for dropped by. and thanks for the compliment too :)

esha berkata...

adakah perempuan tu awek encik tikus???

Encik Tikus berkata...

AHA ! BUKAN AWEK AII YEAAA.. SINGLE OKEY ! KEH KEH

Raji berkata berkata...

urghh whatever~~
annoying x?
huahua

Cik Mieyrarif berkata...

ahhhahha
W E M L

little cart00n berkata...

erkk?!

Afiefah Safieni berkata...

hahah..
sakit telinga weh...

mia berkata...

hahahaa..die pilih klcc dowh..hahhaa..ha sudah..

Afiefah Safieni berkata...

hahah..
sakit telinga weh...

mimizuzuhaha berkata...

kalau g klcc leh main air kat kolam depan tu yg cetek paras lutut je pun

fyda razak berkata...

watever (menggedik sambil wat mimik muka like that chick in the picture). silakan b0le sepak i skrg XD

Miss ... berkata...

gado2 kah? wakaka

YasminLaa berkata...

saya pun taksuka apabila seseorang mnggunakan whatever sbgai pnyudah ayat.
-_- mcm tak kisah jer ==

lagenda budak hitam berkata...

den kalo jumpa org yg suka cakap 'whateva' ni, den bagi penampar siam je.