Ahad, 2 Januari 2011

CITYVILLE


(1)


(2)


(3)


(4)


(5)




Kau dapat bayangkan tak betapa aku addict pada game CityVille nie, masuk hari nie baru 3 hari main tapi level dah cecah 15 kot. So sesapa yang main game nie tolong jadi neighbour aku okey. Tapi sebelum tue kena ahh ad facebook aku dulu, keh keh

34 ulasan:

kechixx berkata...

game for life!:)

lassiegewdix berkata...

mak aihh .
gile addict gitu
lassie tak suke main game kat fb :P

WZulhilmi berkata...

ak level 19!!! :D Tapi ak tak lah seaddict mcm ko.. Muahahahaha

siti fatimah berkata...

gila game fb dah ~

SweetyMui2 berkata...

hahaha..addicted dah ni..lama dah xmain game fb..huu

cik ciput berkata...

best ke en tikus?game mcm mana ni?mafia wars sy dah berzaman x bukak..huhu..

Anisa Hang Tuah berkata...

wahaha
nis dah block sume game kat fesbuk

Cik Sara berkata...

Hoho..baru je start maen semalam.. tapi tak dapat rentak lagi.. Tak brape nak faham lagi game ni..tak kreatif nak bina bandar pun, ye juga..heheh

Syira ITIK KEJ♥M berkata...

wei cityville ni game budak2 laaa... main csi baru best,...

syafiqah ezam shah berkata...

haha..memang addicted gila2 ni.

esha berkata...

gila game cityville lah nie. kahkahkah!

adrinaqamarina berkata...

-.-'

naseb tak suke maen games kat fb tu. haha.

syAzAnA berkata...

kah3. addict dah keh? gua addict game csi. lagi bestt!

maCy berkata...

dulu macy men rocklegend. sehari da 24 level kot. berebut membe2 na recruit. dah jadi boss siap menkan acc ank buah na kasi up. komitmen terhadap game terlalu tinggi. hahaha

dylli berkata...

sorry.
I tak ada Facebook! :D

YasminLaa berkata...

saya pulak baru addict dengan game ninja saga dkat FB =='

fariha berkata...

HAHA. aku penye citiville dah reput kot. lame gile tak bukak.

zarifahmr berkata...

haram jadah apa2 game kat fesbuk aku tak penah main..ehe

Syida Shukor berkata...

okay macam nak main . tapi tunggu cuti sem depan :P

six.september =_= berkata...

Kakak aku cakap "kalau kak tau adik main game kat fesbuk, bil broadband bayar sendiri la pasni"

dan aku terus deactivated fesbuk. haha

Ery Farieha berkata...

iskisk
x pernah main
:P

kata kila berkata...

aku tak pham game ni

syazwanie swift berkata...

perh! Terror seyh. 3 hari main level 15..:)

An-Nur Sofiyya berkata...

Haha..layan jgk kO game ni..

Epul Azimi berkata...

kita dh frenz kat fb kan tapi aku tak main lah game2 nih.sori tak leh jadi neber ko.teheee

ReEnApPLe berkata...

ceee...camne nak main, nak jadik jiran kalau FB ko pom aku tak tao..wahahaha

Encik Tikus berkata...

HAHA KALAU NAK ADD FB AKU PERGI KLIK LINK EMAIL AKU TUE OKEY =)

Amni berkata...

serius tak nak start main.. selalu je orang invite.. takut ketagih dowh... hahahaha...

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

animal what ni ?

FarhanaFabulous berkata...

da lame tak men game fb ni...

Tanpa Nama berkata...

my name is mya
haha!
i pong... gile arh games nieyh
wat addict.
i sejak kenal games ni..
satu ari pon x miss maen wes..
mmg sengal melayan aje.
tp x rajin ar nak post post share tuh, lembab cgt nk load. hehe

Nurulbadiah Lai berkata...

game for fun kn

velasrizal berkata...

aku lagi xreti main bnda ni

Jadual Perlawanan AFC Piala Asia Qatar 2011 (AFC Asian Cup Qatar 2011 Match Schedule and Time Table)

alexa yussida berkata...

sombonk skrg tikus!tacing ah..

hehe:D
dah lama tak main game kat fb,dah insaf..(actually sbb sume org duk pintas level,terus give up:D )