Khamis, Mac 31

MADDI JANE (mesra SEO)

Kali nie gua nak buat entry mesra SEO. Berdebar debar jugak nak exposedkan bakat budak nie. Kalau lu orang masih tak tahu kewujudan budak nie boleh tak gua nak shout something ?



Apa yang gua tahu nama budak nie Maddi Jane dan dia baru berusia 12 tahun (muda 1 tahun dari Rebecca Black) . Berdasarkan dari pembacaan gua dia nie berasal dari Chicago, kalau nak tahu Chicago dekat mane tolonglah google. So apa yang gua nak exposed dekat sini suara dan bakat dia tak se-worst Rebecca Black. Dia punya suara bolehlah jugak saing saing dengan suara gua tapi dari segi dynamic gua menang. Tak tipu.


Maddi Jane - Impossible


Maddi Jane - Just The Way You Are

Ini antara video yang gua sempat layan sebab lagu nie jea pernah dengar. Lagu lain kureng sikit. Tapi yang gua tak puas hati bila dia nyanyi lagu Shontelle dia lepas part high note tue. Sampai dekat gua macam cilake jugak nak perform. Putus jugak lah urat urat leher. Heh

Almost view setiap video lagu dia melebihi 1 juta views. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh ke channel Youtube Maddi Jane , Facebook Maddi Jane , dan Twitter Maddi Jane. Ini pula laman web rasmi Maddi Jane (link)


P/s : Amacam ? ada bakat tak gua nak jadi Raja Seo ? Heh

10 ulasan:

Encik Psychopath berkata...

bek dengar najwa latif.

tia berkata...

sore sedappp! comel plak tuueewww!

Cheno berkata...

waa best best!
tapi best lagi cheno zainordin aku rase.lol

hiro berkata...

boleh pergi jauh budak ni...jadi striker pun boleh jugak.

DuniakuAbstrak berkata...

waahh macam suara 'adik biber' la..haha

melle amir berkata...

go maddi janeeee

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE berkata...

encik psychopath
najwa latif? PFFFTTTTTTTTTTTT
nanti aku ade anak pempuan aku nak suruh pakai shawl, pastu mellak dalam van, dalam kete sambil main gitar dan voila, dpt dah najwa latif

btw enchek tikus. xtaulak ko tulis pasai dia ni. aku abru je update td haha best kan?

budak awam berkata...

eh, tak pernah kenal lak budak ni

ARC™ berkata...

pssst komen atas ni bukan myrazoe punye...aku punye...aku salah login lak time betulkan blog dia aritu =_=

bella lim berkata...

i love maddi jane. and shes so talented