Selasa, 19 April 2011

CEWAH



Gua bagi rating 4 suku bintang/5 . Bagi sesiapa yang belum mendapatkannya boleh beli dekat sini (link). Gua agak kecewa act sebab tak dapat nak memiliki buku sebelum terbitan yang ini iaitu Kacip. Tapi dapat salah satu bukunya pun dah kira puas lah tue. Yea dak ?

20 ulasan:

Cheno Chenonet berkata...

kalau aku nak pinjam dari kau je boleh tak? boleh tak?
*sambil buat mata menggoda.hahaha MUNTAH! :P

K2r~90 berkata...

jcop ce cite e y best lepas ko bace nnty ea..


aq skung berminat karya hlovate.. hehe

ENCIK TIKUS berkata...

cheno : ingat dapat ?

k2r~90 : nickname kau pelik, baik tukar

Khuzrin Kamarudin berkata...

perghh... jeles.. jeles!!

Noor Aqillah Majid =) berkata...

haih laa. buku apekah ituu? mcm sejarah2 je -,-''

alexa yussida berkata...

kacip fatmah?

ENCIK TIKUS berkata...

aqillah : itu buku cerita.. beliilah.. berbaloi..

alexa : haha.. bukan.. kacip jea bunyinya... kikiki

ENCIK TIKUS berkata...

khuzrin : beli lah.. sempat lagi woi..

Cheno Chenonet berkata...

kenape aku takpenah tau kewjudan novel pipiyapong selama ni??? -.-
siyesss aku nak pinjammmm.pelis peliss :P

ENCIK TIKUS berkata...

cheno : kau tahu tak dia ada blog ? kalau tak tahu kau memang noob.. ingat dapat ? kah kah kah

Linglung berkata...

taruk dalam frame lepas tu solex..nnt hilang

cik ciput berkata...

berapa hengget?

Raja Fiqri berkata...

peh. idola wa ni.

ENCIK TIKUS berkata...

Linglung : malas.. gua tunggu buku lu baru gua buat macam tue..

cik ciput : murah jeaa.. bawah 20

raja fiqri : kikiki..

ama berkata...

sebenarnya buku ni pasal apa?
heh loser taktau

ENCIK TIKUS berkata...

ama : dalam buku nie ada mcm mcm, beli lah =)

eleenphantsays berkata...

rate kacip 5/5. baik cari copy.

:p

d_LA berkata...

cewah??ape unik bebenor nama buku ni??cover pun sempoi habes..pinjam leh?

Izyan Masri berkata...

VOWOOWO.KALAU DAPAT 4 BINTANG SUKU NI TAHAP HEBAT JUGAKLAH KAN XD

ENCIK TIKUS berkata...

belilah rakan rakan... berbaloi gua cakap..