Jumaat, 1 April 2011

EHH COMELNYEW BUDAK NIEW


Ini masa 3 tahun di Sg.Buloh


Ini masa 4 tahun masa di Damansara


Ini masa 4 tahun di Genting Highland


Ini masa first time masuk sekolah rendah, kelas pertama tue.. hehe


Itu jea leww gambaw yang iteww nak tunjuk, corry lah kalau pic-pic dekat atas tue comel angat.. Mak iteww yang curuh iteww letak.. KOwang cemua jangan marrah taw ? Cayang korang !! Mmmuaahh !! Kikikikiki :B

32 ulasan:

nur anis berkata...

sorry la weh.. aku ingat yang first sekali tu gambar budak perempuan..haha

ika honey bunny berkata...

HASHAHAHAHAAHAHAHA. sumpah gamabu last sekali buat aku gelak sampai nak terkentut2. aksi tangan auwwk auwkk. macam model!!!

nuyuin berkata...

comelnyer..hahaha..

melle amir berkata...

gambar pertama ah pose tak menahan, haha

d_LA berkata...

kacak sungguh rambut anda..










































































yerrr..budak niew tomeyyy

ReeNAppLe berkata...

pergh... comel bangat.. p aku rasa aku lagi comel dari ko... hak3...(dinyatakan budak lelaki memang comel masa kanak-kanak)...bila besar jadik hensem... hua3

yaya berkata...

wee,gediknye ayat en tikus =p

dylli berkata...

HAHAHAHA..
ayat tu,
lagi comey dari kamu.
HAHAHAH.. :P

Aqillah Majid =) berkata...

bhaha!! smart sehhhh.

...:i'm ezza haniza:.... berkata...

kegedikan melande..hahaha

DuniakuAbstrak berkata...

syukur lawas perut hasil bantuan tatap gambar ni

vampire's lovex berkata...

comel nyeeee... rasa nak save semua...kah3

Encik Psychopath berkata...

serius aku lg kacak zaman tu.

adrinaqamarina berkata...

dari kecik dah nampak style rambut tu. tapi sekali imbas nampak macam haziq! haha. ko jenis cakap banyak macam haziq jugak tak?

suka gambar basikal tu!

Sesumpah berkata...

alologhhhhh sesumpah lagi comel. wahaha.


yashica kau ke banner atas tu?


kita geng ! sepp !

Pyka Rahmat berkata...

ciku cakkkk!

lisa berkata...

semangat masa empat tahun tu :p

cik ciput berkata...

masa budak2 dulu mmg la comel..sekarang?hak3x..

ENCIK TIKUS berkata...

nur anis : kau biar betul, aku dah cukup macho dah pose cenggitu..

ika honey bunny : ce tengok gambar kau masa kecik sini, tengok aku gelak macam mane pulak...

nuyuin : kan ? keh keh

melle amir : itu masa tue aku baru lepas makan.. mak aku amek gambar candid, jilaka

d_La : haaaa kan dah kata comel..

ReeNAppLe : kiranya aku hensem lah nie ?

yaya : gedik much ? hastalabista bebeh..

dylli : amboi kemain gelak HAHAHAHA ? LOL

Aqillah Majid : basikal tue kan ? tahu daaaaa.. keh keh

ezza haniza : aiceh kau jugak yang ajar...

ENCIK TIKUS berkata...

DuniakuAbstrak : alhamdulillah..

vampire's lovex : buat ape nak save ? jangan macam macam.. LOL

Encik Psychopath : kau kacak tapi aku comel..

adrinaqamarina : haziq ? tak sama pon... aku lagi comel lah dari haziq kalau tengok bebetul..

sesumpah : bukan aku punya tapi aku minat yashica.. haha.. nah sepp!

Pyka Rahmat : boleh jadi ibu dah nie..

lisa : putihkan ? keh keh

cik ciput : sekarnag ? hensem kan ?

six.september berkata...

aku lagi kiut kot. cisss.

Naddia berkata...

alolololo..encem nye dieww masew kecik2 tuh. gewam taw tengok diew! ase nk geget2 je pipi diew! hahah

kechixx berkata...

err...pakai minyak rambut safi ke?;)

zarifahmr berkata...

apesal masa kecik hengsem?

lea berkata...

gambor zaman skrg xde?

maCy berkata...

omey2 ;)

tia berkata...

awakkk! awak comey ah. ittew nk couple boleww ? hikhik!

hiro berkata...

alalallaa..meh abang bagi coki coki meh.

fyna berkata...

1 word: jambu..hehe

deqla manjew berkata...

dulu comey jew..skunk comot! :p

Black_roses92 berkata...

perghh!! mmg comel! macam nak cubit2 sampai lebam je. haha

Ery Farieha berkata...

hahahaha
apesal macam takde rupa kau pun?


:P