Isnin, April 11

GAMBAR BOGEL ARTIS MALAYSIA *UNCENSORED*

Suatu hari telah berlaku pergaduhan pasangan kekasih antara Amarul dan Sofea... Lalu Sofea pon segera meset si boyfriendnya..


Sofea : awak dekat mane nie ?


Amarul : ada dekat Pavilion nie.. kenapa ?


Sofea : kawan i kata dia nampak you tengah beronggeng dengan girl lain.. betul kea ? You jangan main gilaa dengan i..


Amarul : Ya Allah mane ada sayang... i dengan member i nie Kassim..


Sofea : Kassim ? buruk gila nama dia... tapi macam mana i nak percaya ? Mulut kata lain tapi mata nampak lain..


Amarul : haish budak nie.. nah cakap dengan Kassim sendiri.. (Amarul segera mendail nombor Sofea)


Setelah beberapa minit...


Amarul : huh percaya tak sekarang ?


Sofea : alaaa you nie.. bukan boleh percaya.. dan dan jea tue kawan you padahal you rembat mat indon celah mane tah... Pui !


Amarul : suka hati sayanglah nak cakap ape... atleast i dah beritahu i keluar dengan siapa...


Sofea : *mata ke atas tangan ke dada*


*******


Kalau marah pon perlu kea nak taip *mata ke atas tangan ke dada* tue ?


Bangang.

31 ulasan:

miss keila berkata...

hahaahh...jalan cerita dgn tajuk x sling berhubung pon..:)

~fais~ berkata...

kassim??? hahaha. bukan buruk. cume urban je...

Ery Farieha berkata...

cam fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


pebenda takde kaitan dgn entry? murahan ni =.=

ENCIK TIKUS berkata...

hahaha aku tak tahu nak letak tajuk ape...

lain kali habiskan ayat.. tulis jea fuck !

syira_88 berkata...

yeah memang tajuk panas..heheheh=)

Ery Farieha berkata...

kahkahkahkah murahan murahan!


:P

DuniakuAbstrak berkata...

haha

kau memang gila..kau memang gila..

ENCIK TIKUS berkata...

tadelah gileww maneww

O'gosh berkata...

waaa...terkena baca tajuk....mana..mana...

Encik Psychopath berkata...

publisiti melampau ni kus.

REENAPPLE berkata...

serius tak faham... ko nak marah saper weh???

Miss Bluepinkiey berkata...

*mata ke atas tangan ke dada*....utk encik tikus..

aisya sakaria berkata...

ahh tajuk nak over je. mana artis bogellll. haha. :P

cik amar berkata...

haha mcm bangang

ENCIK TIKUS berkata...

kan amarul tengah marah sofea tue ? mane ade aku tengah marah . duhhh

ikah berkata...

kassim? nama tu buruk?
terasa nak nangis pulak :'(

Noor Aqillah Majid =) berkata...

maksodnye ?? -,-

lea berkata...

baru excited nak tgk gambar bogel

Mat berkata...

tiu na seng.. *sambil angkat spana*

Mane gambo bogel? Mana! Mane?

*Mata ke atas tangan di pinggang*

dylli berkata...

apakah ini?????????
*tertipu*

HAHAHAHAHA..

ENCIK TIKUS berkata...

why ikah ? kalau nama tue ada kaitan dengan someone yang you sayang, mintak maaf ehh ? =)

P0polita berkata...

maybe amarul dan sofea tu artis malaysia yg penah sebar gambar bogel kot.. btol tak encik tikus? kekekeh~

i am S!L4H.. berkata...

*blur*

*cimOt* berkata...

*mata ke atas tangan ke dada*
ntah ke berapa kali gua bace ayat ni dalam blog yg berbeza..

quotes for today ke??

musykil..

Li berkata...

gaya afdlin dlm sentapmaknak tuh kn??bwahahah

skandaLdariLangit berkata...

hahah. mcm siot je. ending ngn ats ta tahan la

alexa yussida berkata...

slamba si sofea kutuk nama kassim..keke kassim selamat fofular aww:P

Linglung berkata...

mata ke atas tangan pegang sabun..macamana tu?

broken_nigina berkata...

hmm..
macam mana teknik marah mata ke atas tangan ke dada tu?

Hayati Hamzah berkata...

hahahha. amarul tu encik tikus ke ? wawawa

Tanpa Nama berkata...

Its such as you learn my thoughts! You appear to know so much about this,
such as you wrote the e book in it or something. I believe that you can do with a few p.

c. to drive the message home a bit, however other than that,
this is great blog. A fantastic read. I'll definitely be back.

my web-site :: Www.Myandroidcare.Com