Khamis, 16 Jun 2011

Wordless Thursday #1 : throw the rules



Dari kecik gua tak berapa suka ikut peraturan. Siapa nak follow peraturan gua sekarang ? Just be yourself. Much love. Justin Bieber <3

32 ulasan:

Ain Zulaikha berkata...

haha biasanya ada wordless wednesday.. tapiiiiii peraturan di bina untuk langgar eh? hahahhaha

i'm ezza haniza berkata...

orang wordless wednesday and spontaneous thursday la cik tikus.hahaha

aque berkata...

:) kasi bako jew... huhuhu...

Raden berkata...

aku nk wat setiap hari la..senang

Lieyly ︱ Alia berkata...

en.tikus suka JB :)

dylli berkata...

langgar peraturan,
kategori penjenayah lah kan? :P

teha berkata...

yeay yeay ! no rules ? sngt seronok.. bole buat pape jee sesuka hati.. hahaha !

vampire's lovex berkata...

mak aihhh cun gilak pmpuan ni..nak sainnnnnnn....bukan sain kau,sain pmpuan ni...

emieysandra berkata...

hari2 ade wordless ea..xknal r pompuan ni, i knal siti nur haliza je ;p

Pyka Rahmat berkata...

fanatic JB dia ni

Hayati Hamzah berkata...

wow seriously justin bieber ? :))

pemuzik jalanan berkata...

-.- mencik si bibir.

Lempang kau.
Bye.

Faraa Eiman's berkata...

nmpk hipokrit doe mse ko ske c bieber ,ktare gler ! haha xD

kim heeruul berkata...

having nice shopping day sir...

hanaahmad berkata...

jadi diri sendiri dengan tak post wordless wednesday. baby, baby, baby ooooo.....

paradokshati berkata...

peraturan dibuat bukan untuk di langgar ke?

panggil je Ana. berkata...

sejak aku baca blog kau, aku selalu langgar peraturan. serious shit aku cakap dengan kau Encik Tikus.

ENCIK TIKUS berkata...

Ain Zulaikha : untuk orang macam gua peraturan memang dibina untuk dilanggar..

i'm ezza haniza : biar lewww.. ittew percayeww dgn dirieww sendirieww..

aque : aaa kenapa aku rasa komen kau macam takde kena mengena ?

raden : cakap serupa bikin leww.. aku ushar k..

Alia : suka ? itunamanya #sarcasm..

dylli : penjenayah yang comel gittew..

teha : bila masuk sini.. semua peraturan tak digunakan...

vampire's lovex : kau tak kenal ke gugirl nie ? kesiannyeww..

emieysandra : aaaa.. tak kenal jugak ? aaaa..

ENCIK TIKUS berkata...

pyka rahmat : fanatik lah sangat.. #sarcasm..

hayati hamzah : i suka justin bieber !! #sarcasm..

pemuzik jalanan : awww.. janganlah lempang aku.. haish..

faraaa eiman's : dalam banyak2 pengkomen.. kau sorang jea macam brilliant..

kim heeruul : annoying much ?

hanaahmad : yeah.. 100 point untuk kau..

paradokshati : ekhemm.. amacam.. dah dapat ?

Ana : iyeke ? contohnya ?

maCy berkata...

with words~~~

maCy berkata...

with wordsssss~~~ ;D

Noor Aqillah Majid =) berkata...

cewahhh!

DuniakuAbstrak berkata...

apebenda semua ni? *baru keluar dari gua

panggil je Ana. berkata...

contohnya kerap langgar lampu isyarat. (bodoh gila contoh aku! HAHAHAHAHAHA!)

Mehmed - berkata...

lawa gambar tu..justin bieber kah? Ahaks!

syAzAnA berkata...

haha. suka hati kau jeh kann?

jb kononn! kahkahkah

lama gilak xdtg sini. sti kau rindu aku kannnnnn?

al-jambz berkata...

fakyu rain

ENCIK TIKUS berkata...

maCy : wirh worddssssssss..

Aqillah majid : cewah.. kikiki..

duniakuabstrak : tuhan tolong nyatakanlah.. padanya.. tentang cinta...

Ana : aaaaa macam takde kena mengena je contoh kau tue... kikikiki

mehmed : bukan justin bieber.. tapi justin bieber pernah nak try dia.. gatai..

syazana : kau dah sebok jadi retisss tue pasallah sibuk sangat..

jambz : fakyu bek bebeh..

Ungu berkata...

justin bieber boleh makan jari tengah saya.

:)

Fyqa berkata...

lesung pipit dia mnawan. auwww

SyahmiFikri berkata...

hahaa.. tuh la kan..

same here.. suka gak langgar rules..

and i belief

peraturan di buat untuk dilanggar!

*follow u! nice belog

ENCIK TIKUS berkata...

ungu : justin bieber ddah biasa kena jari tengah.. penyepak jea belum..

fyqa : lesung tak lesung lah.. dulu dia nie juara.. ketuk cili dalam lesung batu aw..

syahmifikri : i need somebody to love..