Isnin, Julai 25

ANA RAFFALI SI GADIS MANIS HUHUHU


Bila tengok video nie gua tetibe teringatkan pada someone. Dulu dia manusia biasa tapi lepas kejadian malam tue dia jadi manusia luar biasa. Dah tak rapat macam dulu dulu dengan gua. Selalu off call bila time gua call. Twitter pun dah jarang balas. YM Chat apetah lagi. Time tue gua macam dah putus harapan dengan yuu.


Yuu ingat tak yang nie merupakan tweet pertama dari yuu. Aii pun tak expect yang yuu akan balas tweet aii. Yea laa masa tue yuu hot, menjadi kegilaan semua jejaka-jejaka jambu. Aii muka yang berjerawat nie berusaha sedaya upaya menyapu ubat Oxy 5 ke muka semata-mata nak bagi muka aii bersih mengikut citarasa yuu. Tapi aii silap, yuu tak kisah dengan rupa aii sampai yuu kata muka aii ada iras-iras Justin Bieber. Aii rasa terharu even masa tue aii tahu yuu just nak menghiburkan hati aii. Tapi Abu tak kesah.

Kalau dulu yuu selalu bagi kita coklat Cadbury tapi sekarang dah jarang, kadang kadang dalam satu bulan tue langsung aii tak dapat coklat dari yuu. Ingat lagi tak yuu sampai bawak aii ke kampung Cadbury sebab nak tunjukkan betapa yuu sayang kan aii. Ooo so sweet aii rasa pada waktu tue. 

 

Yuu ingat lagi tak gitar yang aii belikan untuk yuu for ur performance untuk malam AJL 25 itu hari ? Yeah yuu kata yuu hepi sangat dan yuu pomis yuu akan simpan gitar tue sampai bila bila. Gitar Starsun kalau aii tak silap. Tak sangka gitar tue bawak tuah pada yuu kan. Yuu berjaya menggondol anugerah lagu terbaik AJL 25. Habes jea AJL yuu terus call aii ajak dinner even masa tue dah pukul 1 pagi tapi takpee aii sanggup. Aii hepi bila yuu hepi.

Aii ingat lagi yuu suka bercerita pasai cerita-cerita feritel dekat aii malam-malam sebelum tido. Kalau boleh yuu nak aii ada selalu untuk yuu kan. Kekadang aii pelik jugak bila cerita-cerita feritel yuu ada selit pasal tungau, kaki liwat, geng Botak Chin, dan Osman Kering. Tapi demi yuu aii sanggup dengar. Tapi yang tak boleh belahnya yuu selalu mengingau time tido kan ? Kalau ngingau biasa-biasa takpee, ini sampai berdiri jalan-jalan keliling rumah. Aii jugak lah yang selalu teman yuu jalan-jalan keliling rumah jiran sebelah, rumah Pak Man tukang kebun, rumah Mak Nah yang jual karipap sardin.

Sampai sini gua dah tak tahu cemane nak habiskan cerita nie.

21 ulasan:

vampire's lovex berkata...

kah kah...senget..

Umie Artoqiemie berkata...

terok bebeno ngingau nye tuh. brape kilometer jalan weh?

ENCIK TIKUS berkata...

vampire's : senget tak senget.. janji comei..

umie : gua dok umah jea minggu nie.. tolong nenek berkebun..

dylli berkata...

hoii.. berapa banyak awek dah ni, duk tulis2 surat ni? :P

Pyka Rahmat berkata...

dah tak main bieber dah?

ENCIK TIKUS berkata...

bukan dah tak main.. tapi gua tunggu undian atas tue habis dulu.. haish si pepatung nie..

cik ciput berkata...

yuu la pulak...ramai awek aku tikus..haha

Mya berkata...

kihkihhh ana raffali katenyeee =p

Lieyly ︱ Alia berkata...

yuu , ini bukan cerita benar yuu..kehh3 !!

Encik Psychopath berkata...

ko habiskan dengan kisah hantu karipap sepatotnye.

Pyka Rahmat berkata...

si pepatung. kuasam lu bro.

Faraa Eiman's berkata...

#boooooo



haha ;p

reenapple berkata...

adoi... nie kisah frust ka encik tikus??? hahah

ENCIK TIKUS berkata...

wehh lately nie aku malas nak balas komen korang semua.. aku balas yang berbentuk soalan jea lah.. boleh ? kikiki

Klara Naimm, berkata...

ceh. berangan tak habissss.

Qaseh dalia adelia berkata...

luahan ke gane ni hahak

Umie Artoqiemie berkata...

tanam ape?

ENCIK TIKUS berkata...

qaseh : gane tue amende doe ?

umie : tanam jagung.. cili.. keledek ubi..

Umie Artoqiemie berkata...

ohh. kalau dah de yg berbuah. post kan kat aku.

ENCIK TIKUS berkata...

okey baik umie... kau kena tahu yang kau nie comel..

|arieza| berkata...

yuuu ni kuat berangan lah yuuu hahaha