Khamis, 14 Julai 2011

HASSAN DAN ALIEN

Malam itu Hassan bersiap-siap kemas. Kelihatan baju Topman berharga 125 ringgit pada badannya. Kelihatan seluar skinny B.U.M Equipment berharga 200 ringgit pada kakinya. Dan kelihatan topi skate berjenama Nike berharga 40 ringgit dikepalanya. Malam itu kalau nak diikutkan imej Hassan persis seperti artis antarabangsa Justin Bieber iaitu pelantun lagu I Need Somebody To Love. Itu belum lagi dipadankan dengan jaket kulit yang baru dibelinya sebentar tadi di Pavilion dengan harga 300 ringgit. Kalau dipakainya memang berdarah hidung Hassan melihat dirinya sendiri di cermin.




“Kenapa rupa kau nie serupa macam Alien.. Hassan ?” maki ibunya ketika Hassan keluar daripada bilik.

Sejurus itu hidung Hassan berdarah memancut-mancut tidak berhenti.

19 ulasan:

Put comel berkata...

HAHA terbaik ok :P

zezolla_atin berkata...

ahaha . hassan kena ambush .

Mya berkata...

hah tau xpe! amek hah alien terus hehe =p

Pyka Rahmat berkata...

camgampang je. lu mmg need sombody to love ah bro. tu puteri lu sedang tunggu tepi tu

plumpy.tootsie berkata...

ibu hassan seorang police fashion rupanya.

plumpy.tootsie berkata...

wait...


"siapa comel ? ---> encik tikus"

??

lu ni makhluk ap sbnrnye?

Klara Naimm, berkata...

terbukti JB sorang je comel bila pakai macam tu. kahkahkah.

d.e.e.n.a.YAYA berkata...

haha...kenape kaw suke buat cite tipu...hahaha...
saje lettew nak buat aq gelak...hoho

DuniakuAbstrak berkata...

berapa gelen darah daa membazir Hasan ni

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza berkata...

boleh aku tanye.. nape aku tak paham cite nie ? motif ?

Lieyly ︱ Alia berkata...

pdan muka dia hassan , ahahaha !

me.. berkata...

aku lost ke ek??apsal hdg hassan tbe2 berdarah memancut-mancut x bhnti??

Puteri Iqa Izyan berkata...

ngaaaa.. tu alien tuu

cik ciput berkata...

hassan oo hassan..hahaha

fairuz berkata...

mak hassan ganas rupanya.

Faraa Eiman's berkata...

bley gua fakk itu JB ? muahahaha ;p

Fyqa berkata...

kahkah

vampire's lovex berkata...

alien pakai topman.. alien sungguh ahhh hahaha

Liyana Zahim berkata...

Eh apekah ini?