Ahad, September 11

DARI FESBUK BAWAK KE BLOG


1.. 2.. 3.. pooff !! jadilah kokokrunch !!


kalau terer cuba teka gua yang mane. 


p/s : next week mid-term menjelang. makin busy lah gua tapi jemputan ke open house tetap tak dilupa. best jugak up entri time-time maghrib cengini. perangai seghupe setan..

16 ulasan:

M Firdaus Mohd berkata...

aku pun sama la, duk blogwalking time maghrib ni. perangai seghupe setan. haha

reenapple berkata...

ko baju yang merah tu eh??

selamat ber-exam la ye...

(naddie) Nur Nadzirah Azmi berkata...

baju merah tu muaz..
farith yg baju itam..
putih tak kenal pasti..
kan3 ??

d.e.e.n.a.YAYA berkata...

ohooii..terasa kaw,up entry tyme maghrb..ishkk2

Lieyly ︱ Alia berkata...

baju kotak2 , :D

hahaha , mmg perangai seghupe setan..

adrinaqamarina berkata...

tau la muka takde jerawat kan? grr.


memula aku ingat ko yang kotak tu, tapi bila aku baca komen pesbuk, aku dah tau yang mana.


paham tak aku tulis ape ni? :P

SweetyMui2 berkata...

yang baju color putih?kan kan ;p

Wadi AR berkata...

kirim salam kat baju hitamm

Abang Zam berkata...

planking is old
STOCKING is new trend

happy planking

ENCIK TIKUS berkata...

stocking ? kakaka

peduli apa gua..

Fara E's berkata...

baju kotak ~ auwww

haha

kim heeruul berkata...

lu baju itam..bajet mcm gua tak kenal plak..haha..
nampak sgt lu org tak ada keje la tu..

Shahira berkata...

mesti da puas mop lantai kan before planking :P

izzad b* berkata...

happy mid term(happy ka) eh kotorlah!kekeke

Nurfarihanim berkata...

lu yang pakai dark green tu en? hahah. good luck ye fr yr mid term :)chayok chayok entikus

bighagenjo berkata...

haha!
keja gileeeeeeeeeee