Ahad, 23 September 2012

TANPA BACKSPACE

Entri ini adalah entri tanpa backspace, bagi sesiapa yang ada pc or laptop takknalah 'backspace' tak tah amende ? Arghh cilake ada typo dan tertinggal huruf. Takpe kita abaikan. Mari kita pergi ke perenggan yang seterusnya,.

Kepada pembaca blog aku, apa khabar ? Hampir sebulan juga aku tak update blog mende mendeni . Eh bukan sebulan ... lebih sebulan.. Melihat kepada anjakan paradigma yang berlaku.. betul kata orang teknoligi yang maju membuatkan kita lupa pada yan... ahh aku nak taip ebenda lain. Senang cerita aku dah tak into dengan benda lama n sosial gigni>..

Dari fesbuk.. blog.. myspace.. twitter.. dah kurang.. Sekarang aku busy dengan some univ stufdff.. like hek eleh susah gila nak siapkan FYP.. ada juga cerita yang aku simpan untuk karang... blogmates aku fatin amalina pun dah baagia.. bahagia dengan hidup dia sekarang... dia pun dah grad dip hari tu.. sila ucap tahniah dekat bahagian koen.. komen nanti ye.. kalau nak borak dengan kami.. add je aku di twitter @encik_t and @fatinaamalina . Cilake berterabur entri aku. Harap pembaca aku ni dapat lah jumpa IRL kan. Boleh aku belanja sedikit cekodok or pisang goreng..

Jangan lupa match Arsenal malam karang.. jam 11 malam.. insyaAllah kalau takde aral melintang aku akan main minit ke 60'... Kakaka dah lah .. mac.. babi.. aku da... eh takpelah chow..

p/s : Dengar cerita Arsene Wenger baru je sunat hari tu..

6 ulasan:

anamus berkata...

haha nice. aku nak try pulak nanti!

Puteri Iqa Izyan berkata...

perghhh. bersepah typo! :p

kat twitter takde typo pon~ nnt time tweet tak payah backspace jugak la weh. hehehe

lavender harum wangi berkata...

Kakakakaka kantoi typo berguni. Hai En.T, jom kita jumpa :3

ENCIK TIKUS berkata...

nak jumpa ? hahaha siapa ni ?

Y berkata...

perg.. lama x melawat blog neh..

reenapple berkata...

pergh.. lama kau tak update seyh... heee.