Khamis, 9 Jun 2016

Berita Tergempar??1!

Salam Ramadan. Lol its been years since the last time gua menulis diruangan ini. Gua tertanya-tanya ada lagi ke followers or silent reader baca blog gua ni?! Kalau masih ada alhamdulillah semoga pengisian dalam blog ini dapat memberikan faedah kepada lu orang. Kahkah. Okay gua ada berita tergempar nak sampaikan.. iaitu gua ada jual tons of perfumes yang mana gua boleh khabar harganya BERPATUTAN dan stock yang gua jual adalah ORIGINAL TESTER. Bunyi macam menarik bukan?! Brands apa lu orang nak insyaAllah gua ada jual. Brands Dunhill, Giorgio Armani, Chanel, Hugo Boss, DKNY, Bvlgari, Lancome, Lacoste, Paco Rabanne, Aramis, Carolina, Christian Dior, CK, Dolce & Gabbana and so much on! Kalau lu orang nak tengok catalog boleh singgah ke instagramnya iaitu instagram.com/deandra.perfume atau boleh cari diruangan search kata kunci DEANDRA PERFUME.

Yang best pasal post ni gua takde double check pun so kalau ada typo or tersilap ejaan maafkan gua ok! Selamat berpuasa woi!

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)