Selasa, 17 Oktober 2017

Update?

Ini adalah entri pertama untuk tahun 2017.

Peh gila babi.

Sebenarnya sebelum aku decide untuk tulis entri ni aku agak terkilan dengan tindakan aku yang mana aku dah delete banyak entri-entri lama atas sebab segan bila baca tulisan sendiri. Entri-entri yang ada ni pun aku segan nak baca balik tapi itulah bila baca terubat rindu dengan diri sendiri. Boleh tahan naif dan syok sendiri juga aku dulu ya?

Ok isu utama dekat sini aku saja je nak show off yang aku update blog pakai iphone. Peh gila babi kan? Gila babi powerrrr.


Sent from my iPhone

Tiada ulasan: